Апартман 2+2

Капацитет: 4 до 5 лица
Квадратура: 40 м.кв.
Спална соба со два единечни француски лежаи(капацитет по едно лице)
Соба за дневен престој со еден брачен француски лежај(капацитет две лица)
Кујна со трпезарија во состав на дневната соба опремена со ел.шпорет, лавабо, ладилник со комора и маса за ручање со столови
Кабелска ТВ
Тоалет со туш
Сопствен паркинг
Ценa по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот