Двособен апартман 2

Капацитет: 4 до 5 лица
Квадратура: 60 м.кв.
Спална соба со еден брачен француски лежај(капацитет две лица).
Соба за дневен престој со два троседи на расклопување(можност за сместување на две до три лица), со тоа што се посебно уредени за апартмани, така што се удобни за спиење и кога се расклопени и кога не се расклопени. Вклучува и клима уред.
Кујна со трпезарија во состав на дневната соба опремена со ел.шпорет, лавабо, ладилник со комора и маса за ручање со столови
Кабелска ТВ
Тоалет со туш
Ценa по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот