Двособен апартман 3

Капацитет: 7 до 8 лица
Квадратура: 90 м.кв.
Спална соба #1 со еден брачен француски лежај(капацитет две лица)
Спална соба #2 со еден брачен француски лежај(капацитет две лица)
Соба за дневен престој со еден тросед
Кујна со трпезарија во состав на дневната соба опремена со ел.шпорет, лавабо, ладилник со комора и маса за ручање со столови
Кабелска ТВ
Тоалет со туш
Сопствен паркинг
Ценa по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот