Двособен апартман 1

Капацитет: 7 до 8 лица
Квадратура: 55 м.кв.
Спална соба со еден брачен француски лежај(капацитет две лица) и еден единачен француски лежај(капацитет едно лице)
Соба за дневен престој со три троседи на расклопување(можност за сместување на четири до пет лица), со тоа што се посебно уредени за апартмани, така што се удобни за спиење и кога се расклопени и кога не се расклопени
Кујна со трпезарија во состав на дневната соба опремена со ел.шпорет, лавабо, ладилник со комора и маса за ручање со столови
Кабелска ТВ
Тоалет со туш
Сопствен паркинг
Ценa по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот