Вила Центар

Куќата има 6 спални со дупли кревети и е лоцирана зад полициската станица на само 200 метри од главната охридска чаршија и 6-7 минути пешачење од брегот на Охридското езеро, на улицата ‘Македонски Просветители’ бр. 50.

Сите соби имаат бањи веднаш до спалните соби, кабелска телевизија и фрижидер. Постои можност за 5 паркинг места пред куќата