Трособен апартман

Капацитет: 6 лица
Квадратура: 120 м.кв.
Вклучува дневна соба, голема кујна и 3 спални соби
Кабелска ТВ
Тоалет со туш
Сопствен паркинг
Ценa по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот