Студио апартман

Капацитет: 4 до 5 луѓе
Површина: 30m2
Соба за дневен престој: Вклучува еден лежај за две лица, еден единечен кревет за едно лице и еден тросед на расклопување за уште две лица(посебно уреден за апартмани така што е удобен и кога спие едно лице на нерасклопен тросед и кога спијат две лица на расклопен тросед)
Кујна со трпезарија: Во состав на дневната соба, опремена со електрично решо, лавабо, ладилник
Кабелска телевизија
Тоалет со туш
Сопствен паркинг
Цена по лице: 7 – 10 евра
Цената зависи од бројот на ноќевања и бројот на гости

Ќе ни биде чест да ве угостиме во Апартмани Охрид – апартмани во центарот на градот